неділю, 18 березня 2018 р.

Четвер День творчості


Весна прийшла! Таку назву отримала виставка дитячих малюнків в нашій школі. Багато учнів виявили бажання продемонструвати свої таланти, тому в класах довелося влаштувати конкурси на кращий малюнок, щоб визначити переможців,  що будуть представляти класи на загальній виставці. Дивишся на малюнки, і ніби відчуваєш тепло весняного сонця, пахощі перших квітів, прохолоду дзюркотливої води.
Окремо хочеться згадати колаж «Весна прийшла!» створений з клаптиків тканини, який  учні 4-А класу  створили на уроці трудового навчання. Робота вийшла дуже гарною, а діти отримали масу задоволення.
У 1 - А класі день творчості проходив незвичайно. Діти  із захопленням конструювали перші свої літаки.
Літальні апарати отримали всі, а настрій теж був космічний, тому що літачки під час перерви змагалися на дальний переліт.
На уроках розвитку мовлення учні 3-А та 3-Б класів, працюючи у групах, мали нагоду складати загадки про весну, розповіді  та навіть  казки.
Конкурс  читців  "Ось і  веснонька люба прийшла!» відбувся в 3-А класі. Кращими декламаторами класу стали: Безносенко Олександр, Балабан Ярослав, Гопанюк Яна.

Немає коментарів:

Дописати коментар